Nicolai Bangsgaard på cykelferie

Nicolai i Lesotho

 

Som et led i Panorama Travels udvikling har vi nu kastet os over cykelrejser af den mere eventyrlige slags. Og vi har fundet den absolut bedste mand til opgaven. Nicolai Bangsgaard (født 1976 i Middelfart) er uddannet cand.scient.anth (antropolog) ved Københavns Universitet (2005). I foråret 2006 hoppede han på sin cykel for at cykle jorden rundt. Ekspeditionen bragte ham gennem 53 lande på 6 kontinenter, og efter 62.000 km vendte han i 2010 tilbage til Danmark efter at have gennemført Danmarkshistoriens længste cykelekspedition, solo, non-stop og uden support (se mere på www.worldtravellers.dk).

Nicolai har sammenlagt rejst i mere end 10 år i godt 110 lande og vandt i 2013 Folkersenprisen (De Berejstes Klubs ærespris) for sine grænsesøgende og omfattende rejseeventyr. Han er en passioneret fotograf, er forfatter til bogen: “SOLO – 4 år jorden rundt på cykel”, og gennem det sidste årti har han levet som eventyrer, turleder og foredragsholder.

Nicolai har stor rejseledererfaring og en evne til at klare uventede situationer, bevare roen og overblikket og improvisere undervejs, således at deltagerne på rejsen altid kan føle sig trygge. Nicolais rolige og omsorgsfulde væsen skaber tryghed og en god stemning i gruppen.

Marokko – på cykel gennem Atlasbjergene

79509725_74c250b4f9_o_35590977573_o

 

Dette er titlen på Panorama Travels første eventyrlige cykelrejse, hvor de fleste med en almindelig god form kan være med. Rejsen er specialdesignet af Nicolai selv i samarbejde med Panorama Travel. Den er et udfordrende og smukt cykeleventyr, hvor vi tilbagelægger hele distancen ved egen kraft. Nicolai skal selvfølgelig selv lede rejsen. Han har talrige cykelekspeditioner på sit cv, og Nicolai har således både ekspertisen til at lede en rejse af denne type samt erfaringen til at få alle deltagere i gruppen til at føle sig godt tilpas.

Det er en unik rejse ind i en verden fuld af magi og mystik gennem spektakulære landskaber og glemte landsbyer. Cykelruten går både over Høje Atlas, gennem den enorme stenørken, hammada’en, langs Anti-Atlas-bjergene gennem Dràa-dalens frodige oaselandsbyer, palmelunde og mandeltræsplantager samt “off-the-beaten-track”-cykling gennem traditionelle berberlandsbyer med gæstfrihed, nysgerrighed og tilråb.


Fortsat god sommer!

Med venlig hilsen
Søren Bonde & Rasmus Nielsen