Høj faglighed i fokus

En "anderledes" studierejse

Assistance hele vejen

Skræddersyede programmer

Studierejser på en ny måde

Med Panorama Travel kan du trygt stole på, at fagligheden er rejsens fokus, og vi har stort fokus på at lave fagkombinationer, der giver mening sammen. Vores guider er dygtige og vidende, og I mødes med andre lærere og elever i værtslandet.

Målet med vores studierejser er at tilbyde de studerende et globalt perspektiv i mødes med andre kulturer og religioner. Vores rejser har faglig dybde og diversitet og vi har en vision om at give eleverne en anderledes studierejse end de har været vant til.

Med andre ord har vi forsøgt at nytænkte den klassiske studierejse – og istedet tilbyde studierejser på en måde, til lande hvor kulturforskellen er større end dem man vil opleve i Europa.

– derfor skal du vælge Panorama Travel som din rejsepartner på din næste studierejse!

Se vores udvalg af studierejser her

Find inspiration til din klasses næste studietur ved hjælp af nedenstående programmer. Er der ting i programmet du ønsker at ændre, skal du være velkommen til at kontakte os – så kan vi med stor sandsynlighed tilpasse det til jeres behov.

Udover følgende lande, kan vi også lave studierejser til Etiopien, Libanon, Island, Georgien, Usbekistan, Kina, Colombia, Peru og mange flere. Tag endelig gerne kontakt og hør mere om dine muligheder for at sammensætte en unik studierejse.

Søren fra Panorama Travel gik ‘above-and-beyond’, hvad man kan forvente af en rejsearrangør og sørgede for at ALT bare klappede. Jeg kan varmt anbefale Panorama Travel! (Ulrik, Odense Katedralskole)

6 grunde til at du skal vælge Panorama Travel

 • Høj faglighed

  Det er ikke tilfældigt at vi på alle vores studierejser har udvalgt nogle få fag, der kunne være relevant at bygge turen op omkring. Vi er nemlig yderst opmærksomme på at fagligheden skal fylde meget på enhver studietur.

  Vores guider er dygtige og vidende og vi besidder selv stor baggrundsviden om de lande vi tilbyder rejser til.

 • Vi nytænker "den klassiske studierejse"

  Formålet med vores studierejser er at tilbyde de studerende et globalt perspektiv i mødet med andre kulturer og religioner.

  Derfor har vi også valgt at tilbyde studierejser til eksotiske destinationer, hvor vi er overbeviste om at elever såvel som lærere kommer hjem med nogle unikke oplevelser i rygsækken.

 • Jeres behov er i fokus

  Vi kan tilpasse studierejserne til jeres behov. Dvs. at I kan finde inspiration via ovenstående programmer, men vi er meget åbne for at skræddersy varighed, program, fagkombination og afrejsetidspunkt til jeres behov.

  Ydermere er vi klar med assistance hele vejen – fra første kontakt til i lander i Danmark igen. Det er jeres sikkerhedsventil i tilfælde af uforudsete hændelser.

 • For os betyder bæredygtighed noget!

  For Panorama Travel har bæredygtighed og socialt ansvar fra dag 1 været en stor prioritet. For Panorama Travel er det vigtigt, at de organisationer vi hjælper, ikke er statsstøttede eller påvirket af politiske partier.

  Vi bestræber os på at give noget tilbage til de samfund og naturområder, vi besøger, for at sikre kultur og natur bevares mange år ud i fremtiden og for de næste mange generationer.

  Læs mere om hvordan vi arbejder med bæredygtige rejser.

 • Mød lærere og elever i værtslandet

  Vi garanterer at I på en studierejse med os får muligheden for at mødes med lærere såvel som elever i det pågældende værtsland.

  Det er ‘must’ på enhver studierejse, og det hjælper til at forstå de kulturelle forskelle der er på uddannelsessystemet i Danmark og mellemøstlige, afrikanske og asiatiske lande.

 • Vi er åbne for længerevarende samarbejder

  Lad os tage en uforpligtende snak om hvordan vi kan sammensætte et længerevarende samarbejde. Først og fremmest foreslår vi at I afprøver en af vores studierejser og er I begejstrede for det vi leverer, så kan vi starte dialogen omkring hvorvidt I ønsker at gentage succesen fremadrettet.

Praktiske oplysninger

De samme forhold som gør sig gældende for vores grupperejser og individuelle rejser er naturligvis også gældende for vores studieture. Som udgangspunkt kommer man langt med medmenneskelighed og forståelse for de lokale. Er du i tvivl om de praktiske forhold, logistik, sikkerhed eller noget helt fjerde på vores studierejser er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

Derudover har vi lavet en særskilt oversigt over de praktiske forhold I bør være opmærksomme for hvert enkelt land. Dem finder du ved at klikke på det opgældende land nedenfor.

Bliv kontaktet af en rejsekonsulent!

Er du ved at planlægge din næste rejse? Få vejledning fra en af vores berejste og kompetente medarbejdere, så vi sammen kan skræddersy DIN perfekte drømmerejse.

  Modtag vores spændende nyhedsbrev!

  Få inspiration og vær blandt de første, som hører om vores nye rejser.