Ny hjemmeside

Vandudsigt ved Caribien og Panama

Vi kan med glæde præsentere vores hjemmeside!

De sidste måneder har vi sammen med et webdesignfirma arbejdet hårdt på både design og indhold til vores hjemmeside.  På siden vil I kunne finde alle de planlagte ture vi har i foråret 2017. I kan også finde alle de yderligere informationer man har brug for som rejsende når man bestiller sin drømmerejse. Vi har forsøgt at lave hjemmesiden overskuelig og brugervenlig, og vi modtager naturligvis gerne feedback hvis I skulle opleve fejl eller mangler.

Søren og jeg har glædet os så meget til at kunne lancere hjemmesiden, og nu kan vi endelig præsentere nogle af de fantastiske rejser vi tilbyder. Hjemmesiden vil fortsat blive udbygget med informationer om de enkelte destinationer, og nye rejser som vi kommer til at tilbyde. Vi har allerede flere nye destinationer i støbeskeen til efteråret 2017, så hold endelig øje med hjemmesiden i fremtiden.

I kan tilmelde jer vores nyhedsbrev, hvor i  vil modtage relevante nyheder fra Panorama Travel, både i form af rejseberetninger, nye rejser og spændende nyheder fra vores destinationer.

Vi håber i synes om hjemmesiden, og ser frem til at gennemføre spændende rejser pakket med  fantastiske oplevelser for alle.