Nye oplevelser ud over alle grænser i 2017

Mor og datter i Afghanistan

Pamir Highway gennem tre fantastiske lande!

Denne tur har vi virkelig glædet os til at præsentere. Vi kan som de eneste og noget helt nyt præsentere et nyt land for danske rejsende, nemlig Afghanistan! I landet, som de fleste kun forbinder med krig og ødelæggelse, har vi fundet et fredeligt og idyllisk hjørne, som det er helt sikkert at besøge! Søren var på research-tur i sommers i den smukke Wakhan-korridor. Vi har gjort vores research grundigt, undersøgt med rejseforsikringselskaberne, og der er ingen problemer i at besøge denne spændende del af Afghanistan, som kun virkelig få har besøgt. Turen går også gennem både det smukke bjergfyldte Kirgisistan og Tadjikistan, hvor vi krydser krydser Pamirbjergene i vores firhjulstrækkere. Dette er virkelig en kultur- og naturrejse ud over alle grænser. Storslåede udsigter, fredsommelige landsbysamfund, og gæstfrie mennesker er nøgleelementer på denne spændende, ekspeditionsprægede rejse.

Etiopiens stammefolk og det historiske nord

dsc_0583Etiopien er for mange endnu ukendt land, men på denne rejse får man alle Etiopiens facetter helt ind under huden. Vi har allieret os med den fremragende og yderst kompetente Andualem, som er født og opvokset i Omodalen. Han taler flere stammesprog. Sammen med ham og Søren Bonde, der har rejst flere gange i Omodalen, oplever man flere af Omodalens stammer i øjenhøjde. Vi skal bla. til tyrespring hos Hamerfolket og bor lokalt hos stammerne i deres små samfund. En unik oplevelse!
Anden halvdel af denne fantastiske rejse byder på enestående klippekirker i Lalibela, vild natur i Simienbjergene og historiske klostre på Tanasøen. Dette er virkelig en rejse med et sandt bonanza af oplevelser!

Colombia – fra højlandet til Caribiens kyster

guldmuseum_lilleVi vil gerne slå et kæmpe slag for Colombia. Vi tror virkelig på, at en lysende fremtid indenfor turisme venter landet. Det er kun få lande i Latinamerika, der kan prale af så stor og farverig en historie. Længe før spaniernes ankomst til landet og helt frem til i dag har Colombia budt på en sand cocktail af diversitet både i form af natur og kultur. Nu har landet indgået en fredsaftale, økonomien vækster, kriminaliteten daler, og landets gader og stræder præges af smilende glade colombianere.
På vores nye Colombiarejse oplever man alt fra den svulmende metropol Bogotá, spansk koloniidyl i Villa de Leyva, højlandets bløde bakker og smagfulde kaffe, til varme rytmer i Calí, moderne udvikling i Medellín, hvide palmestrande i Tayrona og Colombias romantiske guldby, Cartagena.
På denne rundrejse er Rasmus selv rejseleder, og han er nok en af Danmark mest erfarne rejseledere i Colombia! Dette er en oplevelsespakket tur, der giver et unikt indblik i alt hvad Colombia indebærer.

Silkevejen – en rejse gennem tid og sted

dsc_3574Fra Kina gennem Kirgisistan til Usbekistan i de gamle Silkevejskaravaners fodspor – det er netop hvad denne rejse byder på. Det bedste af Silkevejen samlet på én fantastisk rejse! I et ukendt hjørne af Kina oplever du både den ubegribelige terrakottahær i Xian, de imponerende buddhahuler ved Dunhuang samt Kashgars legendariske søndagsmarked. Man kører ad fantastiske bjerg- og ørkenveje, hvorpå også silken blev transporteret til Europa for hundreder af år siden. Vi sover hos lokale i traditionelle og hyggelige jurter i Kirgisistan omgivet af turkise bjergsøer og imponerende bjergtoppe. I Usbekistan besøger vi markeder, talrige blåkaklede monumenter og oplever den fortryllende nærmest persiske stemning i Samarkand og Bukhara.
Dette er en rejse spækket med kultur og historie, og det er nemt at drømme sig tilbage til storhedstiden, hvor ruten var domineret af handlende, som ville prøve deres held på Silkevejen.

Canada – arktiske oplevelser i absolut særklasse!

excursion-courtesy-of-chuDette er en helt unik og meget eksklusiv rejse, som vi derfor også kun udbyder som individuel rejse. Vi har startet et samarbejde med en canadisk vildmarkslodge, der som det eneste sted i verden tilbyder vandring med isbjørne! Det er et helt unikt sted. Lodgen ligger over 200 km fra nærmeste civilisation midt i den canadiske vildmark i Hudsonbugten. Vores rejse er sammensat af både kulturelle oplevelser i historiske Churchill, hvor en dansk ekspedition med Jens Munk i spidsen var de første europæere, der ankom til området i 1619. Men naturoplevelserne er også i særklasse. Ud over at turen er baseret på oplevelser midt på “isbjørnemotorvejen”, så byder turen også på både snorkling i tørdragt og kajakture med de søde og nysgerrige belugahvaler (hvidhvaler). Denne tur er for dig, der vil have en ekstraordinær naturoplevelse i absolut særklasse. Lodgen, maden, oplevelserne, vildmarksguiderne og den personlige service er i en klasse helt for sig selv. Denne tur adskiller sig markant i oplevelser og service fra det typiske Churchill-eventyr.

Og der er endnu mere nyt på vej i 2017!

Vi arbejder pt. på højtryk med at få de sidste 2017 ture online. Inden længe vil vi også kunne tilbyde rejser til Peru, Ecuador, Namibia, og Costa Rica og Panama i efteråret 2017. Vi glæder os meget til at udvide vores program med endnu flere oplevelsesrejser!

Vi vil gerne ønske alle vores rejsevenner et rigtigt godt nytår, og håber at alle jeres rejseønsker for 2017 må gå i opfyldelse. Vi vil også gerne sige et kæmpe TAK til alle jer, som har støttet op om Panorama Travel fra starten. Vi er dybt beærede over jer, der har fortalt venner og familie om vores ture, og alle jer, der har “liket” os på Facebook. I den forbindelse vil vi også gerne slå et slag for vores konkurrence på Facebook, hvor vi udlodder et gavekort på 3000 kr til en vilkårlig rejse i 2017. Følg os på Facebook og deltag i konkurrencen!

Vi glæder os til at gense kendte rejsevenner, møde nye spændende rejsevenner og skabe oplevelser ud over alle grænser i 2017!

Rigtig godt nytår!

Med venlig hilsen
Søren Bonde & Rasmus Nielsen