Hos Panorama Travel er vi altid i tæt kontakt med vores lokale partnere.  De kan give os et realistisk syn på situationen i det område af landet, vi ønsker at rejse til, og de har altid fingeren på pulsen i det lokale område.

Derudover holder vi os selvfølgelig underrettet via udenrigsministeriets anbefalinger for rejser til de pågældende lande. 

Det skal understreges, at vi under ingen omstændigheder ønsker at sende hverken individuelle rejsende eller grupper afsted til områder, hvor vi ikke føler os overbeviste om sikkerheden.

Ja, Panorama Travel indgår i et tæt samarbejde med Gouda Rejseforsikring, som kan sikre dig på rejser til alle vores destinationer. Dette gælder også destinationer, hvor de fleste forsikringsselskaber ikke dækker. Så uanset om du rejser til Iran, Syrien eller Peru, kan du gennem Gouda bestille en rejseforsikring. Læs mere om Panorama Travels generelle betingelser for rejseforsikringer.

Der er to forskellige forhold, du bør være opmærksom på, når du bestiller en rejseforsikring. Først og fremmest om du ønsker at tegne en afbestillingsforsikring, der i så fald skal tegnes og betales samtidig med depositum for rejsen. Dernæst en rejseforsikring, som sikrer dig undervejs på din rejse i tilfælde af uforudsete hændelser, som tyveri, sygdom og lignende.

NB! Det er i øjeblikket (august 2023) IKKE sikkert at rejse til Iran. Nedenstående er beskrivende for situationen, som den var inden september 2022.

Det er ofte det første spørgsmål folk stiller os, når de hører, at vi laver rejser til Iran. Og til det kan vi med sikkerhed i stemmen svare: “Ja, det er sikkert at rejse til Iran”. Den politiske uro, man ofte hører om i medierne, mærker man intet til, når man besøger landet som turist. 

Hos Panorama Travel har vi haft Iran på programmet fra dag 1, og vi har på vores utallige grupperejser og individuelle ture aldrig oplevet nogen form for kriminalitet eller trusler, og det er særdeles sikkert at færdes på gaden.

Iranerne er venlige og nysgerrige og vil så utrolig gerne i kontakt. De er vel vidende om Irans blakkede ry, og de gør hvad de kan for at ændre på det billede, når de møder os med åbne arme.