• jurter ved Son Kol på rejse til Kirgisistan

Oplevelser ud over alle grænser

Typisk 9-15 deltagere

Stor erfaring med individuelle rejser

Personlig service hele vejen

Ekspertviden og lokalt kendskab

Ingen gebyrer og uforudsete udgifter

Medlem af Rejsegarantifonden

Panorama Travel er et dansk rejsebureau, der tilbyder oplevelser og indsigt gennem rejser. Som lille rejsebureau og rejsearrangør tager vi os tid til at yde dig en udstrakt personlig service, hvilket der ofte ikke er tid til hos de større danske rejseselskaber. Vores rejsebureau fokuserer både på oplevelser med kultur og natur. De fleste af vores rejser tilbyder begge dele og ofte med et aktivt islæt, som de fleste kan være med på.

Vi har indgående kendskab til en lang række eksotiske destinationer. Uanset om du foretrækker at rejse solo, med familie eller venner, eller du søger rejseselskab på grupperejser med andre, kan vi hjælpe dig. Som dansk rejseselskab benytter vi danske rejseledere på vores grupperejser, som assisteres af en lokal, engelsktalende guide. Det er vores ønske som rejsearrangør, at du skal opleve mere end blot højdepunkter.

De største oplevelser findes ofte i de små og nære ting. Derfor inkluderer vores kulturrejser ofte møder med lokale familier og et lokalt projekt, som støttes direkte af vores rejsebureau. Panorama Travel når lidt længere ud end andre danske rejseselskaber. Book din næste ferie hos – vi giver dig oplevelser ud over alle grænser!

Alene. Par. Familie. Venner. Gruppe.

Rejser for alle

Støtteprojekt i Colombia

Panorama Travel støtter lokale projekter og naturbevarelse

Hos Panorama Travel vil vi gerne give noget tilbage, støtte og udvikle de lokalområder, som vi besøger og drager nytte af. Vi tror på ansvarlig turisme og på at alt tæller. DU er med til at gøre en forskel, når du rejser med os. Panorama Travel støtter en række mindre projekter rundt om i verden, som er meget lokalt forankret.

Det vil sige, at støtten rent faktisk når ud til lokalsamfundene og gør nytte direkte hvor der er brug for den. Vi støtter blandt andet fattige børn i Etiopien med at få en uddannelse, bevarelsen af næsehorn på vores rejser til Uganda, og bevarelsen af regnskoven i Ecuador.

For hver eneste rejse du tager med på, vil Panorama Travel gøre en forskel.

 

 “Panorama Travel har arrangeret nogle af mine mest fantastiske rejser, som jeg aldrig vil glemme. Jeg håber at der bliver mange rejser endnu!” (Ingrid, København)

Oplevelser ud over alle grænser

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Kulturrejser

Se vilkår for nyhedsbreve under fanebladet Nyhedsbrevet

RING

+45 7070 7316

ÅBNINGSTIDER

Mandag – torsdag:   9 – 17

Fredag:   9 – 14

Bliv kontaktet af en rejsekonsulent!

Er du ved at planlægge din næste rejse? Få vejledning fra en af vores berejste og kompetente medarbejdere, så vi sammen kan skræddersy DIN perfekte drømmerejse.

    Modtag vores spændende nyhedsbrev!

    Få inspiration og vær blandt de første, som hører om vores nye rejser.