Visum til Kina – beskrivelse og procedure

Generelt

Den kinesiske ambassade indførte den 4. oktober 2018 krav om fingeraftryk ved ansøgning om visum til Kina. Dette kan desværre kun ske ved personligt fremmøde på Det Kinesiske Visumcenter i København. Det gælder alle rejsende i alderen 14-70 år. De afgivne fingeraftryk tilknyttes passet og gælder i fem år (såfremt passets resterende gyldighed er minimum fem år). Rejser du til Kina flere gange indenfor denne femårs periode, behøver du således kun afgive fingeraftryk inden den første rejse (såfremt du bruger det samme pas).

Når du bestiller en rejse til Kina hos Panorama Travel, sender vi dig en kort vejledning, som forklarer, hvordan du selv søger om visum via ambassaden i København. Ansøgningsskemaet er på engelsk og udfyldes online. Det er ret omfattende, så du kan med fordel benytte et af de visumservice-bureauer, der findes på nettet, hvis ikke du har mod på selv at stå for ansøgningen. På vores grupperejser begynder vi normalt at ansøge ca. 2 måneder inden afrejse afhængig af, om du også skal besøge Tibet. Passet skal som altid være gyldigt mindst 6 måneder efter planlagt hjemrejse.

Efter 2 uger kan man hente sit visum på ambassaden eller få det tilsendt med posten.

Du kan læse meget mere om ansøgningsprocessen ved at besøge visumservicecentrets hjemmeside her.

Skal du deltage i vores rejse til Tibet og Labrang, hjælper vi dig med at få indrejsetilladelse til Tibet.

Betingelser

 • Pas skal være gyldigt 6 måneder efter hjemkomst og indeholde mindst 1 blank side.
 • Visumansøgning
 • Fingeraftryk
 • Pasfoto (i farver, 3,5 cm x 4,5 cm)
 • Kopi af flybillet
 • Hotelreservation
 • DKK 962,50

Bliv kontaktet af en rejsekonsulent!

Er du ved at planlægge din næste rejse? Få vejledning fra en af vores berejste og kompetente medarbejdere, så vi sammen kan skræddersy DIN perfekte drømmerejse.

  Modtag vores spændende nyhedsbrev!

  Få inspiration og vær blandt de første, som hører om vores nye rejser.