Rejseforlængelse

Bliv længere på destinationen

På de fleste af vores rejser har du mulighed for at blive længere ved at udskyde din hjemrejse. Forlængelsen skal bestilles samtidig med pakkerejsen. Panorama Travel tager 450 kroner pr. person for denne service. Hertil skal ofte lægges et gebyr fra flyselskabet og en eventuel merpris på selve flybilletten, hvis den nye hjemrejsedato er dyrere. Muligheden for at ændre hjemrejsetidspunktet afhænger af det pågældende flyselskabs regler og ledige pladser. Vi kan ikke oplyse den endelige pris, før vi har de endelige datoer. Kontakt os – så finder vi i fællesskab den bedste løsning.

Under forlængelsen kan du vælge enten at være på egen hånd eller få hjælp af Panorama Travel. Vi udarbejder gerne et program efter dine ønsker om aktiviteter, transport og hoteller, men du har også muligheden for selv at gøre det. Vær opmærksom på, at en individuel forlængelse er uden dansk rejseleder, men du har mulighed for at tilkøbe en engelsktalende lokalguide gennem os.

Derudover gør vi opmærksom på, at vores grupperejser kræver et minimum deltagerantal for at blive gennemført (typisk 8-10). Vi forbeholder os derfor retten til at annullere en given grupperejse med evt. forlængelse som følge af for få tilmeldinger. I forbindelse med en eventuel aflysning af grupperejsen som følge af for få tilmeldinger, kan Panorama Travel ikke drages til ansvar for dine udgifter til køb af egne arrangementer, hotelbookinger osv. Vi anbefaler derfor, at du først foretager egne tilkøb efter, at grupperejsen er garanteret afrejse.

Bliv kontaktet af en rejsekonsulent!

Er du ved at planlægge din næste rejse? Få vejledning fra en af vores berejste og kompetente medarbejdere, så vi sammen kan skræddersy DIN perfekte drømmerejse.

    Modtag vores spændende nyhedsbrev!

    Få inspiration og vær blandt de første, som hører om vores nye rejser.