Visum

Det gælder generelt, at passet skal være gyldigt mindst 6 måneder efter planlagt hjemrejse og indeholde blanke sider til stempler og visum. Informationerne på denne side gælder udelukkende turistvisum (ikke arbejde eller studie) og skal tages med forbehold.

OBS! Der kan forekomme ekstra gebyr i form af forsendelse af pas og visum. Vi tager forbehold for prisændringer og fejl i priser og vilkår. Tjek for en sikkerheds skyld selv konsulaternes hjemmesider for den seneste info!

Hvis du ønsker hjælp til din ansøgning

Hvis du vil slippe for bøvlet med at udfylde online formularer m.m., så findes der forskellige bureauer, som har specialiseret sig i visumansøgninger til alverdens lande. Du kan fx henvende dig til visumansogning.dk, som tilbyder forskellige services. Vær opmærksom på, at du ud over bureauets honorar også skal betale ambassadens gebyr for at udstede visum.

Visumpligtlige lande

Du kan finde nyttige oplysninger om din rejsedestination på Udenrigsministeriets hjemmeside. Nedenfor er en liste over visumpligtige destinationer, som Panorama Travel rejser til.

Persepolis UNESCO kulturarv

Bliv kontaktet af en rejsekonsulent!

Er du ved at planlægge din næste rejse? Få vejledning fra en af vores berejste og kompetente medarbejdere, så vi sammen kan skræddersy DIN perfekte drømmerejse.

    Modtag vores spændende nyhedsbrev!

    Få inspiration og vær blandt de første, som hører om vores nye rejser.