Visum - Panorama Travel - få hjælp til at søge visum til din rejse

Visum

Her finder du en alfabetisk liste over lande, hvortil vi rejser, og hvor der er visumpligt eller særlige indrejseregler.

Vi henviser desuden til visumformular.dk, hvor du kan downloade og udskrive formularer og læse om ansøgningsprocedurer for danske statsborgere. Udenlandske statsborgere og personer med dansk flygtninge- eller fremmedpas opfordres til at rette henvendelse til ambassaden eller konsulatet for det land, de ønsker at besøge.

Det gælder generelt, at passet skal være gyldigt mindst 6 måneder efter planlagt hjemrejse og indeholde blanke sider til stempler og visum. Informationerne på denne side gælder udelukkende turistvisum (ikke arbejde eller studie).

OBS! Der kan forekomme ekstra gebyr i form af forsendelse af pas og visum. Vi tager forbehold for prisændringer og fejl i priser og vilkår. Tjek for en sikkerheds skyld selv konsulaternes hjemmesider for den seneste info!

Hvis du ønsker hjælp til din ansøgning

Panorama Travel samarbejder med visumansogning.dk, som tilbyder forskellige services, hvis man gerne vil have hjælp til at søge visum. Med deres populære SMART-pakke slipper du for bøvlet og bliver hjulpet igennem hele vejen. Den koster 799 kr. og dertil kommer ambassadens gebyr.

Visumpligtlige lande

Du kan finde nyttige oplysninger om din rejsedestination på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Persepolis UNESCO kulturarv