Visum til Turkmenistan – beskrivelse og procedure

Generelt

Der gælder særlige indrejseregler i Turkmenistan. Danske statsborgere får visum ved indrejse, men det forudsætter, at man medbringer et godkendt ”Letter of Intent” (LOI). Dette er et forholdsvis enkelt ansøgningsskema, der sammen med pasfoto (i farver) og kopi af pas (billedsiden i farver) sendes digitalt via Panorama Travel til samarbejdspartneren i Turkmenistan. Bemærk at der stilles krav om tydelige scans/fotos, og de skal være i farver.

Processen starter cirka to måneder inden afrejse. Passet skal være gyldigt mindst 6 måneder efter planlagt hjemrejse og indeholde mindst en blank side til visum.

Med LOI udstedes visum ved ankomsten til Turkmenistan. Regn med at et visum inklusive skatter og afgifter koster cirka 70 USD, som betales ved ankomsten til Turkmenistan.

BEMÆRK: Siden 2015 har der af ukendte årsager været mange afslag på visumansøgninger. Panorama Travel har (desværre) ingen indflydelse på dette.

Betingelser

  • Pas skal være gyldigt 6 måneder efter hjemkomst og indeholde mindst 1 blank side.
  • LOI (“Letter of Intent”)
  • Paskopi (billedsiden i farver)
  • Pasfoto (i farver)
  • Ca. 70 USD som betales ved ankomst

Bliv kontaktet af en rejsekonsulent!

Er du ved at planlægge din næste rejse? Få vejledning fra en af vores berejste og kompetente medarbejdere, så vi sammen kan skræddersy DIN perfekte drømmerejse.

    Modtag vores spændende nyhedsbrev!

    Få inspiration og vær blandt de første, som hører om vores nye rejser.