Nanuk lounge - Churchill Wild Lodge I Canada

Churchill Wild og Nanuk Polar Bear Lodge

Midt ude i den Canadiske ødemark ligger et barsk, betagende og enestående paradis. Beliggende i hjertet af isbjørneland, 250km fra nærmeste civilisation,  ligger den luksuriøse øko-lodge Nanuk Polar Bear Lodge.

Denne lille familieejede øko-lodge er stedet, hvor behagelige rammer omkranses af rå natur. På lodgen nyder man ekstraordinære udsigter fra loungens bekvemmelighed. Personalet på lodgen lægger en ære i at give en unik personlig service, en følelse af hjemlig hygge og kulinariske indtryk i mesterklassen med afsæt i lokale råvarer. Dyrelivet omkring lodgen er fænomenalt!

Her er ikke kun masser af isbjørne men også sortbjørne, arktiske ulve, polarræve, elge, rener og masser af fugle.

Isbjørn i naturen

Isbjørne i øjenhøjde

Churchill Wild har nøje valgt denne beliggenhed i et af verdens nok bedste områder til at se isbjørne. De samler sig om sommeren i området omkring Hudsonbugten for at vente på, at frosten kommer, så de kan vandre over bugten. Området er specielt kendt for sine mange isbjørnemødre med unger.

Som de eneste i verden tilbyder Churchill Wild deres besøgende at komme ud på isbjørnsafari og vandre med isbjørne i øjenhøjde. Isbjørne er kendt for at være ekstremt farlige rovdyr, men akkurat på dette sted har naturguider vænnet isbjørnene til, at der er mennesker nær dem. Det giver altså en enestående mulighed for at komme tæt på isbjørne uden hegn, køretøj eller noget andet.

Kun dig, naturen og bjørnene! Det er virkelig en helt enestående og livsdefinerende oplevelse, som kun kan fås her ved Churchill Wild.

To hvidhvaler

Havets kanariefugle

Hudsonbugten er kendt for sine tusinder af hvidhvaler (Belugahvaler), der hvert år kommer for at samles i fjordens lune vand.  Hvalerne, som også kaldes for havets kanariefugle på grund af deres smukke sang, er kendt for at være utroligt nysgerrige, og Hudsonbugten er det eneste sted i verden, hvor man kan interagere og svømme med hvidhvaler.

Iført tørdragt, maske og snorkel kan man svømme med hvidhvalerne på klods hold! Nyn en melodi gennem din snorkel, og hvalerne kommer helt tæt på og synger tilbage til dig. Denne unikke oplevelse vil sætte dybe aftryk i hukommelsen, som aldrig forsvinder!

Churchill Wild og Nanuk Polar Bear Lodge

Midt ude i den Canadiske ødemark ligger et barsk, betagende og enestående paradis. Beliggende i hjertet af isbjørneland, 250km fra nærmeste civilisation,  ligger den luksuriøse øko-lodge Nanuk Polar Bear Lodge. Denne lille familieejede øko-lodge er stedet, hvor behagelige rammer omkranses af rå natur. På lodgen nyder man ekstraordinære udsigter fra loungens bekvemmelighed. Personalet på lodgen lægger en ære i at give en unik personlig service, en følelse af hjemlig hygge og kulinariske indtryk i mesterklassen med afsæt i lokale råvarer. Dyrelivet omkring lodgen er fænomenalt! Her er ikke kun masser af isbjørne men også sortbjørne, arktiske ulve, polarræve, elge, rener og masser af fugle.

Isbjørne i øjenhøjde

Churchill Wild har nøje valgt denne beliggenhed i et af verdens nok bedste områder til at se isbjørne. De samler sig om sommeren i området omkring Hudsonbugten for at vente på, at frosten kommer, så de kan vandre over bugten. Området er specielt kendt for sine mange isbjørnemødre med unger.

Som de eneste i verden tilbyder Churchill Wild deres besøgende at komme ud på isbjørnsafari og vandre med isbjørne i øjenhøjde. Isbjørne er kendt for at være ekstremt farlige rovdyr, men akkurat på dette sted har naturguider vænnet isbjørnene til, at der er mennesker nær dem. Det giver altså en enestående mulighed for at komme tæt på isbjørne uden hegn, køretøj eller noget andet. Kun dig, naturen og bjørnene! Det er virkelig en helt enestående og livsdefinerende oplevelse, som kun kan fås her ved Churchill Wild.

Havets kanariefugle

Hudsonbugten er kendt for sine tusinder af hvidhvaler (Belugahvaler), der hvert år kommer for at samles i fjordens lune vand.  Hvalerne, som også kaldes for havets kanariefugle på grund af deres smukke sang, er kendt for at være utroligt nysgerrige, og Hudsonbugten er det eneste sted i verden, hvor man kan interagere og svømme med hvidhvaler. Iført tørdragt, maske og snorkel kan man svømme med hvidhvalerne på klods hold! Nyn en melodi gennem din snorkel, og hvalerne kommer helt tæt på og synger tilbage til dig. Denne unikke oplevelse vil sætte dybe aftryk i hukommelsen, som aldrig forsvinder!

Bliv kontaktet af en rejsekonsulent!

Er du ved at planlægge din næste rejse? Få vejledning fra en af vores berejste og kompetente medarbejdere, så vi sammen kan skræddersy DIN perfekte drømmerejse.

    Modtag vores spændende nyhedsbrev!

    Få inspiration og vær blandt de første, som hører om vores nye rejser.