• Instagram
  • Facebook
  • Om Panorama Travel
  • Bæredygtighed
  • Nyhedsbrevet
  • Foredrag
  • Praktisk
  • Referencer
  • Kontakt/booking
Ring til os: +45 7070 7316
Panorama Travel
  • Forside
  • Rejser
    • Alle rejser
    • Kulturrejser
    • Naturrejser og safari
    • Ekspeditionsrejser
    • Eksklusive rejser
    • Grupperejser
    • Individuelle rejser
    • Studierejser
  • Rejseledere
  • Rejseberetninger
  • Søg
  • Menu Menu
  • Nazca på rejser til Peru
  • Beskrivelse
  • Rejser
  • Værd at vide
  • Praktisk
  • Dyr og planter
  • Galleri

Gå på opdagelse i Amazonas

Grupperejser med dansk rejseleder

Oplev Cusco og Machu Picchu

Grupper på maks. 15 deltagere

Peru – alsidighed for alle pengene

Få lande er så mangfoldige som Peru. Vi kan hjælpe dig med at få det bedste ud af landet, for vi har rejst i Peru på kryds og tværs. Vi tager dig naturligvis med til nogle af de helt store seværdigheder såsom Cusco, den Hellige Dal og Machu Picchu, men vi kan også komme med tips til de mere ukendte steder i landet.

Vores Perurejser har lige stor fokus på natur og kultur. De fleste forbinder nok Peru med Andesbjergene og inkakulturen, men vi anbefaler desuden at bruge tid i den fantastiske Amazonasregnskov. Regnskov dækker halvdelen af Perus areal, og den rummer et helt fantastisk dyreliv. På vores rundrejser i Peru har du god tid og får det fulde udbytte af Amazonas. Det giver dig fantastiske muligheder for at nyde regnskovens fantastiske flora og fauna og gode chancer for at se mange dyr og fugle.

Udforsk Andesbjergene på hesteryg eller til fods, oplev hovedstaden Lima, lad dig betage af de mystiske kæmpetegninger i sandet ved Nazca eller oplev det frodige dyreliv ved Ballestas-øerne. Der er muligheder nok i Peru, hvad enten du deltager på vores grupperejse med dansk rejseleder, eller du foretrækker at udforske landet på egen hånd. Vi hjælper dig med at sammensætte netop Din drømmerejse til Peru.

– derfor skal du vælge Panorama Travel som din rejsepartner, når du vælger rejser til Peru.

Se vores rejser til Peru her

Macchu Pichu i Peru
Panoramas Peru (18 dage)

Grupperejse m. dansk rejseleder

Natabe i Peru
Følg grupperejsens program

Individuelt – uden dansk rejseleder

Kontakt os med spørgsmål om din rejse til Peru

På eventyr i Inkariget – Chile, Bolivia & Peru

Tip: Tryk på de små pile i nederste højre hjørne af billedet for visning i fuld skærm.

 

“Altid en pålidelig service og kompenente guider, samt nogle super spændende rejsemål.” (Kenneth)

Værd at vide

Peru

Den lange vej til uafhængighed

Peru var et af de sidste sydamerikanske lande til at løsrive sig fra Spanien. Lima var hovedstad i Spaniens oversøiske imperium, og en stor del af aristokratiet var tro mod den spanske konge. Derfor modsatte landet sig også de øvrige sydamerikanske koloniers løsrivelse. De kongetro tabte imidlertid kampen imod den argentinske general José de San Martín, som i 1821 indtog Lima og erklærede landet uafhængigt fra Spanien. Den sydøstlige del af Peru – ”Alto Peru” – forblev dog spansk i yderligere tre år, inden Simon Bolivar erobrede området, erklærede det uafhængigt fra Spanien og opkaldte det nye land efter sig selv – Bolivia.

I Lima blev de gamle inkvisitionsbygninger indviet som parlament, og en ny regering tiltrådte. Den første tid var præget af interne konflikter, og det var ikke alle, der fik deres frihed. Eksempelvis fortsatte undertrykkelsen af indianerne, og slaverne blev først sat fri i 1854.

På vej mod velstand

Peru har ifølge Verdensbanken i dag en ”øvre middel indkomst” og er en af verdens hurtigst voksende økonomier. Kobber, guld, jern, zink, dyrefoder og kaffe er blandt de største eksportvarer, som primært sendes til USA, Kina, Canada, Schweiz og Japan. Desuden er turistindustrien hastigt voksende. Peru blev skånet i finanskrisen, og landets økonomi voksede med næsten ti procent i 2008 og seks procent i 2012.

Peru er rig på mange råstoffer, og hovedstaden tiltrækker udenlandske investorer. Lima er en sprudlende storby med butikker og restauranter i verdensklasse, der frekventeres af byens voksende middelklasse og turister. Men en rejse rundt i landet vil afsløre et delt Peru: blomstrende Lima på den ene side med sine 10 millioner mennesker, og på den anden side de resterende 20 millioner, som lever uden for hovedstaden. Mens antallet af mennesker, der lever under fattigdomsgrænsen i Lima faldt fra næsten 45 procent i 2004 til cirka 16 procent i 2011, hersker der næsten feudale tilstande i landdistrikterne med stor ulighed.

Inkariget

En myte fortæller, at de to første inkaer Manco Capac og hans søster Mama Ocllo, der begge var børn af solen, steg op af Titicacasøens vand, hvorefter de vandrede til Urubambadalen og grundlagde Cuzco. Der findes adskillige andre oprindelsesmyter, men ingen af dem kaster lys over inkaernes oprindelse. Det mest sandsynlige er, at inka-stammen ankom til Urubamba dalen i det 12. eller 13. århundrede, hvorefter de fortrængte en lokal stamme og grundlagde Cuzco. Manco Capac kan have være navnet på inka-stammens daværende høvding.

Urubambadalens stærke stammer plyndrede og hærgede deres omgivelser for at svække høvdingene i nærområdet og for at berige sig selv. Inka-stammen var ingen undtagelse, men i begyndelsen af 1400-tallet, kom det til en krig med den magtfulde Chanca-stamme. Da den niende inkafyrste Pachacuti i 1438 havde stort krigsheld med at slå først Chanca-stammen og derefter de resterende stammer i Urubambadalen, fortsatte han og erobrede til sidst området hele vejen op i det nuværende Ecuador. Inkariget opnåede sin største udstrækning under hans barnebarn Huayna Capac (1493-1525/27), hvorefter det faldt til spanierne i løbet af kun et års tid.

Religionen

Inkaerne dyrkede en række officielle guder men troede også i vid udstrækning på at naturen var besjælet (animisme). Man ofrede til minerne, for at de fortsat skulle give kostbare metaller, og man ofrede til landbrugsjorden, for at den skulle give mange fold. Almindeligvis ofrede inkaerne cocablade, forskellige dyr og kunstgenstande i guld og sølv.

Selvom menneskeofringer var sjældne, så fandt præsterne det af og til nødvendigt at ofre unge drenge og piger, som blev udvalgt fra bondestanden. Der er fundet indtil flere frosne børneofre på vulkan- og bjergtinder i både Peru og Chile.

Cusco

Cuzco var inkarigets centrum. Byen var prydet af imponerende templer og paladser, og det var her landets eneste skole lå. Sønner fra eliten blev sendt hertil for at lære om religion, historie og quechua (det officielle sprog) – hvert fag tog et år at gennemføre. Skolen gjorde den nye generation klar til at regere som guvernører i provinserne. Samtidig havde inkakejseren hele tiden nogle af guvernørernes børn i sin varetægt, hvilket måske afskrækkede dem fra at gøre oprør. Uden for Cuzco havde kejseren opført enorme forrådskamre. Disse forsynede Cuzco med den nødvendige mad, der var produceret andetsteds.

Cusco i dag

Byen er i dag et af Perus højdepunkter. Mange af de gamle gader og bygninger er bevaret, og det er fascinerende at se, hvordan spanierne byggede deres kirker ovenpå de gamle inkatempler. Inkaerne var mestre i at sammensætte sten uden brug af mørtel, og mange af de gamle, smukke mure står den dag i dag. Ligesom resten af landet er byen meget præget af den spanske kultur, men inkakulturen ligger lige under overfladen og kommer fx til udtryk i klædedragter og traditioner.

Den Hellige Dal (Urubambadalen)

Nær Cusco ligger velbevarede ruiner af inkaernes forsvarsværker, som spillede en central rolle i årene efter spaniernes ankomst. Ollantaytambo tjente som en højborg for inkaernes modstandsbevægelse og er et af de eneste steder, hvor inkaerne vandt et slag over spanierne.

Den Hellige Dal er også berømt for sine mange terrasseanlæg og kunsthåndværktraditioner, og Cusco er en oplagt base, hvorfra man kan tage på dagsture ind i dalen.

Amazonas

Amazonregnskoven er  verdens største, sammenhængende regnskov og “verdens lunge”. Skoven strækker sig over 9 lande, og Peru råder over 13 procent af det samlede areal af Amazonas. Perus regnskov er udråbt til et af de steder i verden med størst biodiversitet og er et paradis for ornitologer. I Perus regnskov lever cirka 35.000 forskellige plantearter, hvoraf 5.500 udelukkende findes i Peru. På vandreture i skoven vil man typisk se interessante arter såsom vandrepalme og det gigantiske kapoktræ. Biodiversiteten skyldes at Andesbjergene skaber en blandingszone sammen med regnskoven, hvilket giver flere arter mulighed for at leve samme sted.

Dyr og fugle

Regnskoven er fuld af lyder, og det trænede øre kan nemt kende forskel på de mest almindelige af dem. Der over op mod 1700 fuglearter i Perus regnskov og cirka 430 arter pattedyr, hvoraf flagermus dog udgør 170 arter. De meste almindelige pattedyr, man vil møde på sine rejse til Peru, er forskellige abearter. Aber er sjove og intelligente, og der findes 21 arter i Peru. Selv på en kort tur i skoven er det almindeligt at støde på 2-3 arter.

Bevarelsen af Amazonas

Der har længe været love og regler for at beskytte naturen og de oprindelige folk, som lever isoleret i Amazonas. Men regnskoven gemmer på mange resurser, og mange af dem udvindes ulovligt. Det har voldsomme konsekvenser både for skoven og de oprindelige folk. Mange organisationer opkøber derfor dele af regnskoven i håb om at kunne bevare den. Andre steder er områder blevet gjort til naturreservater i forsøg på at sikre regnskovens bevarelse.

Praktiske oplysninger

BAGAGE & HÅNDBAGAGE

Din bagage bør ikke være tungere, end at du til enhver tid selv kan bære den. På Perurejser vil en kuffert ofte være det bedste valg.

På flyet må du typisk medbringe 23 kg bagage som check-in og derudover 1 stk. håndbagage på op til 12 kg afhængig af flyselskab. Tjek altid selv de seneste anvisninger for bagage og håndbagage på flyselskabernes egne hjemmesider, da de har forskellige regler. I håndbagagen er det kun tilladt at medbringe væsker eller flydende stoffer (cremer) i beholdere, der maksimalt rummer 100 ml. Man må godt medbringe mere end én beholder i håndbagagen, men ikke flere end der kan være i ÉN gennemsigtig, genlukkelig pose med et rumfang på 1 liter (dem, man får udleveret ved sikkerhedskontrollen i lufthavnen). Vi anbefaler så få væsker/ cremer som muligt i håndbagagen, da de i værste fald bliver konfiskeret. Læs mere på www.cph.dk.

I håndbagagen (på flyrejsen) er det altid en god idé at have tandbørste, visum, forsikringer, kreditkort, penge samt lidt ekstra tøj/undertøj ved det tilfælde, at bagagen er forsinket ved ankomst. Vigtig medicin bør altid opbevares i håndbagagen.

DRIKKEPENGE

Får man båret kufferten til sit værelse, er det god stil at give 1 $, og man kan lægge et tilsvarende beløb per nat til stuepigen. På restauranter runder man op med ca. 10-15 %, hvis ikke drikkepenge er inkluderet i regningen, og ligger yderligere 5% ekstra til tjeneren.

Visse toiletter renholdes af personale, der forventer lidt småpenge. Det er kutyme at bidrage med drikkepenge til chauffører og lokalguider. Beløbet afhænger af den aktuelle gruppestørrelse og af rejsens længde men ligger typisk på 50-70 $ per person.

Pengene indsamles af rejselederen ved ankomst. På individuelle rejser af fx 14 dages varighed vil 70-100 $/€ til chauffør-guiden bringe stor glæde. Er du i tvivl om hvad der er passende, så kontakt Panorama Travel.

DRIKKEVAND & HYGIEJNE

Det anbefales at købe mineralvand og ikke drikke eller børste tænder i vand fra vandhanen. 

På hoteller og større restauranter er toiletforholdene moderne og vestlige. På offentlige toiletter og i landområderne er toiletterne mere primitive, og der kan mangle toiletpapir eller lignende. Det anbefales at have toiletpapir med sig og hånddesinfektions-gel.

ELEKTRICITET

I Peru anvendes 220 volt som i Danmark. Ofte vil stikkontakterne vore tobenede ”flade stik” (som i USA), men det varierer meget fra sted til sted, og det anbefales at medbringe et adaptersæt med mange valgmuligheder.

FOTO

Det er forbudt at fotografere regeringsbygninger, politi og militærområder, lufthavne og Owen Falls Dam. Hold øje med skiltningen. Er du i tvivl, så spørg din rejseleder eller lokale guide.

Som hovedregel er det god stil altid at spørge, før du fotograferer personer, og respektér et nej.

HOTEL & OVERNATNING

Der vil være forskellige overnatningssteder på vores rejser til Peru, men ofte vil det være på hotel (3 og 4-stjernede) men også i lodge (bungalows) i Amazonas.

Vi sørger for at finde de steder, hvor faciliteterne er bedst til prisen for at gøre det så komfortabelt som muligt.

INDKØB

Det er muligt at finde interessante butikker i de fleste byer. Priserne i Peru er generelt lavere end i Danmark. Der vil også være mulighed for at besøge nogle af de store og farverige markeder, som Peru er særlig kendt for.

På markederne kan priserne være til forhandling, og et venligt smil og godt humør kan som oftest bringe prisen ned.

KLIMA & PÅKLÆDNING

Generelt er vejret i Peru varmt med temperaturer mellem 18 og 27 grader, alt efter hvad årstid man rejser på. Nattetemperaturene varierer fra 14 til 19 grader. I Andesbjergene vil det være koldere pga. højden, mens regnskoven er varm og fugtig.

Der er derfor bedst at pakke til enhver anledning både med varmt og koldt tøj. Det anbefales at have regntøj og ekstra strømper og tøj med på rejser til Amazonas, da man kan svede meget i varmen.

Gode, vandtætte vandrestøvler/sko anbefales på rejser til Amazonas.

PAS OG VISUM

Peru er visumfri for skandinaviske statsborgere i indtil 90 dage. Passet skal være gyldigt i mindst 6 måneder fra hjemrejsedatoen. Medbring gerne en kopi af passets billedside, som du opbevarer et andet sted end selve passet.

SIKKERHED

Peru er kåret som det fredeligste land i Sydamerika. Hvis man tager sine forholdsregler og bruger sin sunde fornuft, vil der ikke være nogle problemer med at rejse i Peru.

Der har været en del politiske uroligheder gennem årene, men det mærker man ikke noget til som turist.

Vi har ikke oplevet nogen form for kriminalitet eller trusler, og det er sikkert at færdes på gaden. Dog skal man altid tage sine forholdsregler, og selvom det sjældent sker, kan tyveri forekomme. Vær påpasselig med at vise dine penge og værdigenstande frem, og være altid opmærksom på taske- og lommetyve i store byer, på banegårde og andre travle turiststeder.

RYGNING OG ALKOHOL

Der er forbud mod at ryge under al flyvning og transport, samt på de fleste restauranter og hoteller.
Det anbefales at holde øje med skiltningen eller spørge lokalguiden ved tvivl.

Højdesyge kan forværres ved indtagelse af alkohol, derfor bør man tænke sig om en ekstra gang på rejser til Peru, hvor vi kommer op i højder på 3-4000 meter.

TELEFONI & INTERNET

Skal du ringe fra Danmark til Peru, taster du landekoden +51 foran nummeret, og fra Peru til Danmark er det +45.

Det kan være dyrt at bruge sin mobiltelefon fra Peru. Tjek aktuelle samtalepriser hos dit teleselskab inden afrejse, så du undgår ubehagelige regninger.

Vi anbefaler at du allerede ved afrejse slår telefonens mobildata (internet) fra, og i stedet anvender wi-fi, som findes mange steder. Dog er det på flere hoteller ofte sådan, at wi-fi fungerer bedst i receptionen. Det er som regel ikke noget problem at finde internetcaféer i hele Peru.

TRANSPORT & INFRASTRUKTUR

Vejene og infrastrukturen er generelt gode i Peru omend vejene er mere bumlede i Amazonområdet. I bjergene kan hårnålesving forekomme. Har du tendens til køresyge, så medbring piller mod dette og forsøg at placere dig så langt fremme i blev eller bussen, som muligt. Udsigterne er imponerende i Andesbjergene, og vi stopper for at nyde dem fuldt ud.

VACCINATION

Det anbefales at være vaccineret mod gul feber, hepatitis A og difteri/stivkrampe.

Der kan være risiko for malaria, specielt i amazonområdet. Tal evt. med en læge eller specialklinik om, hvad de anbefaler. Du kan også orientere dig på Seruminstituttets hjemmeside.

Panorama Travel samarbejder med Rejseklinikken på Charlottenlund i København, hvor du får 10% rabat og op til en halv times personlig rådgivning, når du oplyser, at du har købt en rejse hos Panorama Travel.

VALUTA & PRISNIVEAU

Møntfoden i Peru hedder ’nuevo sol’ (PEN). Det anbefales at have kontanter i from af US dollar, da disse kan veksles overalt. Det er også muligt at hæve penge i en hæveautomat i de fleste byer.

Derudover er det muligt at veksle i lufthavne, banker, vekselkontorer og på de fleste hoteller. Internationale betalings- og kreditkort kan bruges på de fleste hoteller og i større forretninger.

NB! Mange af sedlerne og mønterne ligner hinanden, så vær opmærksom, så du ikke betaler for meget eller bliver snydt.

FYSISK FORM

Der er ingen særlige helbredskrav, men det anbefales dog at man er i almindelig fysisk form for at få størst udbytte ud af rejsen. En del af din rejse til Peru vil sandsynligvis  foregå i højderne. Vi tager den med ro og drikker rigeligt med væske, hvilket minimerer risikoen for højdesyge. Det kan desuden være en god idé at medbringe piller til at afhjælpe og forebygge højdesyge.

Der er mulighed for udflugter på hesteryg, i kajak og vandringer ind i regnskoven, men det er ikke et krav at deltage i udflugterne. I regnskoven vil der være mudrede stier og tæt beplantning, som kan gøre det svært fremkommeligt. Ved ruinerne i Den Hellige Dal kan stierne være ujævne og stejle.

Alder er ikke en begrænsning, så længe man ikke lider af dårlige knæ eller lignende. Vandreturene vil foregå i et tempo, som alle kan være med på, og med rigeligt af pauser til at samle kræfter og nyde turen.

GENERELT

Mange af de steder der bliver besøgt, er på UNESCO’s liste over kulturarv, derfor bør man udvise forsigtighed og respekt ved disse områder.

Derudover vil vi også besøge naturområder med sårbar og udryddelsestruede dyr, planter og økosystemer. Det er derfor vigtigt at undgå unødig forstyrrelse og påvirkning af disse. Al form for affald skal indsamles og bringes med tilbage.

Fakta om Peru

  • Areal

    1.285.216 km2

  • Hovedstad

    Lima

  • Indbyggertal

    32.500.000 (2018)

  • Religion

    Katolsk

  • Sprog

    Spansk og Quechua

  • Tidsforskel fra DK

    Sommer: – 7 timer

    Vinter: – 6 timer

Kontakt os med spørgsmål om din rejse til Peru
 

Disse dyr og planter kan du opleve på vores rejser til Peru

KØDÆDERE

Kæmpeodder (Pteronura brasiliensis)
Kæmpeodderen er den største art af oddere, der kan blive mellem 1,5 til 2 meter. Odderens pels holder dyret varmt på land, mens den i vand fungerer som en redningsvest. Der ligger små luftbobler indimellem hårene, som hjælper odderen med at flyde i vandoverfladen, når den ligger og slapper af. Det er dog mere normalt at finde kæmpeodderen ligge og hvile i små huler, som den har gravet ind i skranter ved flodbredden.

Kaiman (Caimaninae)
Selvom kaimanen kan forveksles med baby-krokodiller, så er den en slægt for sig selv. De fleste fuldvoksne arter har en længde på omkring 2 meter.

Kaimanen lægger æg som mange andre krybdyr. Hunnen kravler op på land, hvor hun lægger æggene i en jord-rede, som hun dækker til. Herefter vil hun være i nærheden af reden og passe på, at der ikke kommer nogle og stjæler hendes æg. Inden ungerne klækkes, kalder på moderen inde fra ægget, og straks kommer hun og graver dem fri. Moderen vil efterfølgende passe på ungerne i 2-5 uger, inden de bliver overladt til at klare sig selv.

Jaguar (Panthera onca)
Jaguaren er Amerikas største kattedyr. På verdensplan er jaguaren det tredjestørste kattedyr. Grundet sin størrelse og vægt er jaguaren ikke i stand til at jage sit bytte særlig længe, og derfor er den blevet en mester i at kamuflere sig. Dens strategi er at ligge på lur og vente på, at byttedyret kommer tæt nok på, til at den kan springe frem og fange det.

FUGLE

Araer (Ara)
Slægten ara er en del af papegøjefamilien. Araer er kendetegnet ved at være meget store i forhold til papegøjer, og de kan leve op til 75 år. Araerne konkurrerer med mange abearter om føden, og derfor har araerne tilpasset sig ved at de kan spise frugter, bær og nødder, som ikke er helt modnede.

Ved at spise umodne fødevarer kan araerne få en masse gifte ind i sig. Dette afhjælper nogle arter ved at spise ler, som stabiliserer toksinerne i kroppen og gør dem ufarlige.

Grårygget trompeterfugl (Psophia crepitans)
Den gråryggede trompeterfugl lever i flok på jorden, hvor der er en enkelt hun, som danner harem med en masse hanner. Parringen sker ved, at hannerne gør kur til hunnen ved at danse og sparke blade og grene op i luften. De vil også kunne finde på at lave kolbøtter for at imponere hunnen, og de er derfor meget adrætte.

GRÆSSERE / ALTÆDERE

Næsebjørn (Nasua Nasua)
I regnskoven lever næsebjørne, og hanner og hunner lever på vidt forskellige måder. Hunnerne er aktive om dagen og lever i store flokke på omkring 20 individer. Hannerne lever solitært og er mest aktive om natten. Forskellen på kønnenes adfærd gør, at man i starten troede, at de var to forskellige arter. Det er kun under parringssæsonen, at hannerne er velkommne i hunnernes territorium, og det er derfor kun den ene måned om året, at hanner og hunner mødes.

Dovendyr (Folivora)
Under trækronerne i regnskoven kan man være heldig at få et glimt af dovendyret. Det kan dog være svært at se dovendyret oppe i trækronerne, da dyret er kendt for ikke at bevæge sig særlig hurtigt eller særlig meget – deraf navnet. Det kan derfor være svært at skelne den fra buskadset, når den sidder helt stille.

Dovendyret bevæger sig så langsomt, at grønalger har mulighed for at vokse imellem hårene på dens pels, hvilket kan give dovendyret et grønligt udsende eller skær, som hjælper den med at kamuflere sig.

PLANTER

Kakao (Theobroma cacao)
Et kakaotræ er omkring fem år om at blive stort nok til at sætte frugter. Herefter vil træet blive brugt af kakaoindustrien i cirka ti år, før produktionen af kakaobønner bliver for lav, og træet fjernes for at gøre plads til nye træer.

Grundet træernes specielle krav for vækst, der gør at de primært vokser ved ækvator, bliver regnskovene fældet for at gøre plads til flere kakaoplantager for at imødekomme den globalt voksende efterspørgsel på chokolade og kakao.

Ananas (Ananas comosus)
Ananasfamilien er en af de mest almindelige planter at finde i regnskoven. Man har kendskab til 3475 arter af planter indenfor ananasfamilien. En rigtig ananasplante kan genkendes på dens karakteristiske lange, smalle og mørkegrønne blade, som ofte har en takket kant.

Under blomstringen vil der i midten af planten være en blomsterstand med flere hundrede små blomster. Blomsterne vil på et tidspunkt udvikle sig til bær, som smelter sammen og danner det vi kender som en ananas. 

Galleri

  • Natabe i Peru
  • Stort odder i flod
  • Nazcalinjer på rejser til Peru
  • Macchu Pichu i Peru
  • Gadekunstner og to alpakkaer
  • Urubamba-dalen i Peru
  • Facade på bygning og militær opstilling
  • Natur og arkitektur i Cusco
  • Turister besøger Cusco på rejser til Peru
ForrigeNæste
123456789
Maps were disabled by the visitor on this site. Click to open the map in a new window.

Rejseberetninger fra regionen

Ecuador og Galapagos

Seneste rejseberetninger

  • boya-kvinde på rejse til SydsudanPå besøg hos stammerne i Sydsudan21. september 2021 - 21:27
  • Eksotisk rejse til PakistanGennem bjerge og dale i eventyrlige Pakistan2. september 2021 - 14:26
  • Intenst møde i Omodalen11. marts 2021 - 16:17
  • York shambles solnedgangRundrejse på De Britiske Øer11. november 2020 - 13:35
  • Kighul i Fez på rejser til MarokkoIndtryk fra Marokko6. november 2020 - 10:09
  • Star Square i BeirutBeirut – Mellemøstens moderne og kreative hovedstad6. november 2020 - 8:40
  • Nordlys over SvalbardIndtryk fra Svalbard14. oktober 2020 - 12:53
  • Gdansk i PolenPolen og Kaliningrad14. oktober 2020 - 12:21
  • vulkanteknikCampi Flegrei – supervulkanen som man ikke kan se27. august 2020 - 12:53
  • vesuv og NapoliEt par ord om Vesuv27. august 2020 - 11:49
  • Panorama Travel overtager Bifrost Rejser8. juli 2020 - 9:12
  • Løvfrø går på grenBæredygtighed i 20208. juli 2020 - 7:39
  • Ørken på ferie i OmanIndtryk fra Oman9. januar 2020 - 16:43
  • Mursibarn i EtiopienReisehistorie fra Etiopia (indhold på norsk)16. december 2019 - 15:35
  • Kongepingviner på vores rejser til AntarktisRejseinspiration til dit første 2022-eventyr5. august 2019 - 11:35
  • Mor og barn i TibetBørn og unge på det tibetanske plateau30. maj 2019 - 4:36
  • Nomadedreng læser lektier på skolenTibetansk nomadeliv i forandring28. maj 2019 - 9:31
  • Ellen Bangsbo med Mastiff-hund i TibetTibet – hunde blandt tibetanere27. maj 2019 - 15:26
  • Bull Jumping ritual I EtiopienBar røv og Kalashnikov17. maj 2019 - 10:42

    Etiopien

  • Venlige iranere i Shiraz i Iran1001 nats eventyr i Iran1. marts 2018 - 15:13

Panorama Travel ApS

Mail: kontakt@panoramatravel.dk
Tlf.: +45 7070 7316

c/o Ravnholt Gods
Ravnholtvej 57
5853 Ørbæk, Danmark

Sydbank 6845-0002194605

IBAN-nr.: DK5868450002194605

SWIFT-kode: SYBKDK22

CVR-nr.: 37413399

rejsegarantifonden

© Copyright 2023 - Panorama Travel - Kontakt os på +45 7070 7316 - powered by Enfold WordPress Theme
  • Instagram
  • Facebook
Scroll to top